APP-DESIGN OG BRUKERVENNLIGHET

1)Travel guidetravel guide.png

“Travel guide” er en blogg som man bruker til å skrive om forskjellige steder man har besøkt fra hele verden. Som en turist kan du bare søke opp en by du har lyst til å besøke og så får du forslag til forskjellige aktiviteter som du kan gjøre i den byen. Ved å lage en profil kan du da både skrive blogger og lese andre sine blogger. Dersom du for eksempel søker opp “Oslo, Norway”, kan du lese alle blogger som andre har skrevet om forskjellige sommeraktiviteter, vinteraktiviteter, om shopping, restauranter eller hoteller i den byen man søker. Det som er bra med appen er at du kan informere deg ved å lese blogger som forksjellige mennesker har skrevet fra sine erfaringer.

2) Tennis Drills

tennisdrills.jpg

“Tennis Drills” er en app som kan være veldig nyttig for tennistrenere. Appen kan hjelpe deg som trener for å organisere treningen din bedre og finne noen nye øvelser. Appen inneholder en rekke tennis øvelser for spillere på alle nivåer, fra nybegynnere hele veien opp til høy ytelse trening, for enten en privat trening eller gruppe med flere spillere.

3) Itslearning prøveplanen

For elever:

its2.jpg

Nå kan alle elever på skolen ha et bra oversikt over prøveplanen ved å bruke denne appen. I tillegg står alle ressurser til denne prøven på samme sted.

For lærere:

its1

Ved å bruke denne appen kan alle lærere på skolen skrive inn i kalenderen til forskjellige klasser om prøvene de skal ha.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s